Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden)

De poorten van de onderwereld

De poorten van de onderwereld
Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Sam Sykes

Drie miljoen jaar geleden stortte een meteoriet neer op aarde. Uit het mysterieuze sterrenhof ontstond een diepblauwe kristallen steen. Honderdduizenden jaren later wordt de steen ontdekt door een Neanderthalmeisje - en geeft haar de kracht haar dromen te volgen. Van generatie op generatie reist het magische flonkerende kristal over de hele wereld en verandert de levens van hen die ermee in aanraking komen. Van de Afrikaanse savannen naar het oude Jordanië en de eerste christenen in Rome, tot Engeland in de Middeleeuwen, via Duitsland en het Caribische gebied naar de pioniers van het Amerikaanse wilde westen. Door vele landen, handen en tijden heen beïnvloedt de kosmische steen het levenslot van alle vrouwen die hem dragen. Begeleid u het kristal der dromen op zijn reis en zie hoe de geschiedenis van de mensheid zich ontvouwt.

9.00 €

de bronnen van het kwaad

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Markus Heitz

Kort voor zijn dood voorspelt een monnik dat de Donkere Tijd zal wederkeren en het vasteland van Ulldart met chaos en rampspoed zal treffen. De volkeren van Ulldart huiveren. De eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de volkeren van Ulldart.Om de dood van Lodrik te wreken, grijpen zijn onderdanen naar de wapenen. Niemand vermoedt dat de heerser van Tarpol door zijn op macht beluste kinderen werd geofferd. De grootheidswaan van, bijvoorbeeld, de jonge Govan kent geen grenzen. Dan doet plotseling het gerucht de ronde dat Lodrik nog leeft!Intussen maakt de jeugdige Loran zich op om samen met zijn geheime bondgenoten tegen de horden van de Boze op te trekken.Govan, daarentegen, spant zich tot het uiterste in om de profetie van de Donkere Tijd uit te laten komen en Ulldart voorgoed aan het kwaad over te leveren.Zal de voorspelling van de monnik van weleer dan toch werkelijkheid worden? Zijn alle offers vergeefs geweest?

12.00 €

de grote jacht hc

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Robert Jordan

Rad des Tijds Boek 2 De Grote Jacht De hoorn van Valere is een legendarisch artefact dat naar verluidt de helden van weleer kan oproepen. Om die reden wordt elke honderd jaar de Grote Jacht op de Hoorn aangekondigd. Elke nieuwe jacht leidt onveranderlijk tot nieuwe avonturen die door de barden worden bezongen. Maar dit keer verloopt alles anders. De Hoorn is gevonden en dat feit zorgt voor veel onrust want de Hoorn verkeert nu in handen van het Kwaad.

9.00 €

de orde van het zwaard

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Markus Heitz

Bij de voorspelling dat de Donkere Tijd zal terugkeren huiveren de volkeren van Ulldart. De herinnering aan de eerste Donkere Tijd, die zich vierhonderd jaar geleden voltrok, is nog lang niet vergeten. Toen sloot een naar macht hongerende heerser een verbond met Tzulan, de geest van het kwade, en riep zodoende oorlog, duisternis en ellende af over de hele wereld. Nu Lodrik de heerser van Tarpol is, rust er een zware taak op zijn jeugdige schouders. De edelen en grootgrondbezitters verzetten zich hevig tegen de hervormingen die hij per se wil doorvoeren. Daar komt nog bij dat Lodrik, volgens het testament van zijn vader, zal moeten trouwen met zijn nicht Aljascha, die hij niet vertrouwt, maar voor wie hij toch iets voelt.

12.00 €

3 delig verzamelbox licia troisi de kronieken van de verrezen wereld

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Licia Troisi

de kronieken van de verrezen wereld3delen

30.00 €

Ain, de dood van de halfling

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Atalanta Nehmoura

Eerste deel van de fantasyreeks De kronieken van Ulriach de Waanzinnige. Eens regeerden zeven wijze magiërs de aarde, totdat zij een deur openden naar een andere wereld en zo de Duistere binnenlieten. In hun laatste poging te ontsnappen aan het kwaad slaagden ze er in een weg te vinden naar hun uiteindelijke bevrijding. Die weg werd beschreven door Ulriach, in zijn boek vol vreemde gedichten en is de leidraad voor de Ene, die de Zeven zal bevrijden. Arktrans, kroonprins van Silkon is nog jong als zijn vader wordt vermoord door de duistere magiër Dask Nemroth. Hij vlucht en gaat op zoek naar zijn moeder die hem onder mysterieuze omstandigheden verliet. Door een bijna fatale ontmoeting met twee wraaklustige elfen, komt hij niet alleen achter zijn afkomst, als de halfling Aïn, maar ook achter de voorspellingen van Ulriach en het gedicht van de Zeven. Al snel blijkt dat alle betrokkenen geen keus hebben en dat hun lot al eeuwen geleden in de kronieken is beschreven. Onderwezen in de krijgskunst van de strijdlustige Askara’s begint Aïn aan de lotsbestemming van de Ene. Aardige debuutroman. Met overzichtskaart en lijst van karakters in het boek. Kleine druk.

8.00 €

De dertien heiligen

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Michael Scott

Dertien artefacten, relieken die de sleutel vormen van een tweeduizend jaar oud geheim. Veilig opgeborgen. Ver van elkaar vandaan. Zijn ze ooit gewrocht om onze wereld te beschermen? Of leiden ze tot haar ondergang?DE DERTIEN HEILIGEN ( belettering van omslag, bescheiden)Al tientallen jaren zijn deze artefacten, de Heiligen genoemd, in handen van de Beschermheren, zowel mannen als vrouwen, die onwetend zijn van elkaars bestaan. Maar wie beschermt de Beschermheren zelf, nu ze één voor één op een brute manier worden vermoord? Judith Walker bijvoorbeeld, die net voor ze haar laatste adem uitblaast de buitenstaander Sarah Miller overhaalt haar artefact, het overblijfsel van een gebroken zwaard, door te geven aan haar neef Owen.Sarah en Owen, tot elkaar veroordeeld, proberen hun tegenstanders - de sadistische Duistere Man en zijn beeldschone maar valse maîtresse - voor te blijven en hun toekomstige slachtoffers te waarschuwen. Tijdens dit kat-en-muisspel ontdekken Sarah en Owen dat het zwaard wel eens het voorwerp zou kunnen zijn dat de deur dichthoudt tussen deze wereld en... een verschrikking die elk voorstellingsvermogen te boven gaat.

7.00 €

De groene parel

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Jack Vance

Het tweede volumineuze boek in een cyclus. Lyonesse is (was) een koninkrijk van de Oude Eilanden (nu verzonken onder de Atlantische Oceaan) waar magie en tovenarij als wetenschap beoefend en gebruikt werden. Dit boek verhaalt de verdere avonturen van Aillas, zijn zoon Dhrun (zie Lyonesse, Boek 1: De tuin van Suldrun, a.i. 95-44-273-1) en andere personages, belaagd door heerszuchtige koningen en sinistere tovenaars, waarbij dan nog een gevaarlijke groene parel een onvoorziene bedreiging vormt. Vance tekent een wereld vol magie, weifelend tussen het sprookjesachtige en het griezelverhaal: een wereld met eigen gebruiken en vol met demonen en halflingen, tussen mens en magisch wezen. Een samenvatting is ondoenlijk (elk boek heeft ettelijke aanhangsels, die best nodig zijn, want soms vergeet men wel eens wie nu wel wie is). Het is een vlot en ontspannend fantastisch avontuur, geschreven in een luchtige stijl en erg genietbaar, vol aktie en intriges en met de nodige aandacht voor de menselijke emoties. Afzonderlijk leesbaar. Zie voor het vervolg de a.i.'s van deze week.

10.00 €

De kristallen ster

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Vonda N McIntyre

Prinses Leia, Chewbacta en R2-D2 doen op hun tocht langs enkele werelden van de Nieuwe Republiek de planeet Munto Codru aan. Tot Leia's ontzetting worden haar kinderen - Jacen, Jaina en Anakin - van de planeet ontvoerd. De machthebbers op Munto Codru doen hier aanvankelijk nogal luchtig over. Het zou gaan om een zogenaamde coup-ontvoering, een traditionele manier om aandacht te vragen voor problemen. Leia besluit de zaken echter niet af te wachten en gaat samen met R2-D2 en Chewbacca op zoek naar haar kinderen.Han Solo, niet op de hoogte van de kidnapping, is ondertussen' samen met Luke Skywalker en C-3P0 naar het afgelegen ruimtestation Crseih afgereisd. daartoe aangezet door een mysterieus bericht dat verband houdt met een verdwenen Jedi.Intussen is de machtige Sith Lord Hethrir bezig met het trainen van een legertje jonge kinderen met Jedi-gaven. Zijn doel is niets minder dan het laten herrijzen van het Rijk...

10.00 €

De opkomst van negen

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Pittacus Lore

Ik was op de vlucht, hield me schuil en moest vechten om in leven te blijven. Toen onmoette ik John Smith, Nummer Vier. Samen zijn we veel sterker. Maar het duurde niet lang voor we weer afscheid moesten nemen. We moesten de anderen vinden. Ik ging naar Spanje om Zeven te zoeken en ik vond zelfs veel meer… Een tiende lid van de Garde, een meisje dat van Loriën wist te ontsnappen. Ella, Nummer Tien, is jonger dan de rest maar net zo dapper.Nu zoeken we de anderen, en John. Maar de Mogadoren zoeken hen ook.Ze kregen Nummer Een in Maleisië te pakken. Nummer Twee in Engeland. En Nummer Drie in Kenia. Ze kregen mij in New York te pakken, maar ik wist te ontkomen. Ik ben Zes. Ze willen afmaken waar ze aan zijn begonnen. Ze willen ons vernietigen. Ze komen steeds dichterbij.Wij zijn klaar om te vechten.

8.00 €

Droom van de stier

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Manda Scott

'Een krachtige roman over liefde, verraad, wijsheid en waar heldendom.' - Jean M. Auel
'Scott schrijft overtuigend en subtiel over de Romeinse overheersing, haar personages hebben diepte, de plot is feilloos en origineel.' -The Times
'Luister naar me. Ik ben Luain mac Calma, eens van Hibernië, nu Oudste van Mona, raadgever van de Boudica, Brenger van de Overwinning, en ik ben hier om jullie de geschiedenis van je volk te leren. Hier, vannacht, bij dit vuur, zullen jullie leren wat eerder is geweest. Dit is wie jullie waren; als we winnen, is dit wat jullie weer kunnen zijn.'
Engeland zucht onder de Romeinse overheersing, maar ondanks de zware tol die moet worden betaald is er nog hoop. Een jonge vrouw van koninklijken bloede is uitgegroeid tot hét symbool van de vrijheidsstrijd. Breaca is haar naam en zij heeft de titel Boudica gekregen, 'Zij die de overwinning brengt'. Boudica leidt haar volk in de opstand tegen de Romeinen en komt daarbij tegenover de bruut Julius Valerius te staan. Droom van de stier is het tweede deel in de epische romanserie over de historische figuur Boudica. Met veel gevoel voor detail brengt Manda Scott een wereld tot leven vol mystieke rituelen, wrede goden, oppermachtige druïden, meedogenloze strijd en tragische liefde.
Manda Scott werkte zo'n vijftien jaar als dierenarts aan de universiteit van Glasgow voordat ze zich fulltime op het schrijven stortte. Na eerst enkele thrillers te hebben geschreven, brak ze wereldwijd door met haar cyclus over de historische figuur Boudica. Manda Scott werd genomineerd voor de Orange Prize en de Edgar Award en ontving de Arts Council of England Prize for Literature. Ze woont met haar echtgenoot in Shropshire.

12.00 €

Duisternis

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » L.J Smith

Elena was bereid om het ultieme offer te brengen: haar leven voor dat van de twee vampierbroers die allebei van haar houden. Alleen blijft ze op onverklaarbare wijze in leven. Welke bovennatuurlijke kracht zorgt ervoor dat ze niet sterft en waarom is haar bloed onweerstaanbaar voor vampiers? Stefan gaat op zoek naar een veilige plek waar Elena zich kan verschuilen. In zijn broers afwezigheid ziet Damon kans om al zijn charmes in de strijd te gooien en Elena ervan te overtuigen dat hij de broer is bij wie ze hoort. Wat geen van de beide broers doorheeft, is dat er nog iemand in Fell's Church is aangekomen die een wel heel ongezonde interesse in Elena heeft en Damon inzet om zijn doel te bereiken: Elena's dood.

7.00 €

Een goede raad

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » J.k Rowling

Een grote roman over een kleine gemeenschapWanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de bewoners van Pagford geschokt. Pagford lijkt een idyllisch Engels plattelandsdorp, met een charmant marktplein en een oude abdij, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Rijk tegen arm, tieners tegen hun ouders, vrouwen tegen hun echtgenoten, leraren tegen hun leerlingen... In Pagford is niets wat het lijkt. De lege stoel die Barry achterlaat in de gemeenteraad is de aanleiding tot de grootste strijd die het dorp ooit heeft gekend. Wie zal zegevieren in deze verkiezingen vol opportunisme, valsheid en verbijsterende onthullingen?Een goede raad is de eerste roman voor volwassenen van J.K. Rowling. In dit bijzondere boek onderzoekt een van ’s werelds beste vertellers de grote vragen van onze tijd.

7.00 €

Farlander

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Col Buchanan

Wie een hanger van de Roshun koopt, verzekert zichzelf van het feit dat, mocht hij of zij om het leven worden gebracht, die daad niet onbestraft zal blijven…Ash is een Roshun, een vooraanstaand lid van de elitegroep sluipmoordenaars die nooit faalt. Hij is oud, zijn spieren zijn stijf en zijn botten kraken bij elke beweging die hij maakt, maar tot dusver was hij tegen elke taak opgewassen. Zijn gebrekkige conditie blijft echter niet onopgemerkt en na een opdracht die hij op het nippertje weet te overleven, wordt hij gedwongen een opvolger te kiezen. Afgaand op zijn intuïtie kiest hij voor Nico, een straatarm zwerfkind uit de stad Bar-Khos, die na een strijd van tientallen jaren dreigt te bezwijken onder de onstuitbare veroveringsdrang van de heirscharen van het Rijk van Mann. Een somber vooruitzicht, want over Mann heerst de Heilige Matriarch Sasheen, een meedogenloze, op macht beluste vrouw met een verwrongen psyche die via een waar schrikbewind haar plannen doordrijft.Als de door-en-door perverse zoon van Sasheen in razernij een vrouw vermoordt die een hanger draagt van de Roshun, gaan Ash en zijn jeugdige leerling op pad om het vonnis te voltrekken. Zoals altijd is Ash bereid alles op het spel te zetten, zijn toekomst, zelfs zijn eigen leven... en dat van zijn leerling.

9.00 €

Geestenlicht

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Marion Zimmer Bradley

Marion Zimmer Bradley (1930-1999) genoot vooral bekendheid als schrijfster van 'De nevelen van Avalon', een hervertelling van de legende van Koning Arthur. 'Geestenlicht' is het eerste deel van een vierluik waarin ze elementen uit de zuivere fantasy vermengde met spanningsfactoren uit eigentijdse thrillers. Het resultaat is een verhaal dat speelt in het heden, met veel aandacht voor occultisme en parapsychologie. Je moet je durven overgeven aan de innerlijke logica, voor 'niet-gelovigen' vaak een struikelpunt, maar eenmaal zover valt er volop te genieten. Rode draad van deze roman is een zoektocht naar een verdwenen vader. Hij was een magiër en occultist, Thorne Blackburn geheten, die aan het eind van de jaren zestig in het niets is opgelost na het mislukken van een rite waarbij zijn levensgezellin Katherine het leven liet. Hun dochter Truth Jourdemayne, werkzaam bij een instituut waar wetenschappelijk onderzoek naar paranormale verschijnselen wordt verricht, besluit dertig jaar later terug te keren naar het eeuwenoude landgoed Shadow's Gate waar haar moeder stierf en haar vader voor het laatst is gezien. Blauw omslag met onder meer een getekend portretje van een jonge vrouw in barnsteen.

10.00 €

Grenzen in het oneindige

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Stephen Baxter

Een groepje mensen ontsnapt met een provisorisch ruimteschip via een tunnel door de tijd - het laatste grote wapenfeit van technologisch vernuft van de mensheid in het pre-Qaxtijdperk. Ze zijn de achtervolgende Qax aanvankelijk te slim af en belanden in het verleden van Aarde. Eigenaardig genoeg verkiezen ze het de bevolking van Aarde niet te waarschuwen voor de komst van de Qax, hoewel het vrijwel zeker is dat deze aliens hen tot in het Aardse verleden zullen najagen. De reden? De vluchtelingen zijn mannen en vrouwen uit de toekomst die zelf gevaarlijke fanatici zijn en met blinde doelgerichtheid werken aan de totstandkoming van een bizarre quantumgraal.Als gevolg van hun inspanning breekt een strijd los om de toekomst van Aarde - die begint met een kolossale slag in het naargeestige licht van Jupiter; een slag die Michael Poole, de architect van de tunnel door de tijd, op ontnuchterende wijze confronteert met de gevolgen van zijn eigen genie.

6.00 €

Grimwald

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Niel Hancock

In deze fantasyroman, het eerste deel van een tetralogie, staan Lorine van de Cirkel van Licht, en Dorini, de koningin van de Duisternis, die het mensenrijk Atlanton wil onderwerpen, tegenover elkaar. De magiërs Grefan Grimwald en Faragon Fairingaay, steunen de eerstgenoemde, terwijl Doraki en Calgor trawanten van de laatstgenoemde zijn. De drie andere belangrijke hoofdpersonen zijn Dwerg, Beer en Otter, die zich na het oversteken van de rivier Calix Staay in een vallei hebben gevestigd. Zij raken door een ontmoeting met de helpers van Lorini bij deze strijd betrokken. Dwerg wordt ontvoerd door Dorini, die een kistje wil bemachtigen, dat hem door Faragon Fairingaay in bewaring is gegeven. Hij weet echter te ontsnappen. Beer en Otter beleven ondertussen hun eigen avonturen. Deze uitgave, die de inleiding vormt voor de nog te verschijnen drie delen en waarin de intrige van het verhaal nog niet goed uit de verf is gekomen, bevat alle ingrediënten van dit type romans: de strijd tussen goed en kwaad, een middeleeuws aandoende wereld, magie en een behoorlijke portie geweld. Het boek is geschikt voor de liefhebbers van dit genre. Normale druk.(Biblion recensie, Drs. J.H. van Capelleveen

8.00 €

Het doemwapen

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Kevin J anderson

Enkele jaren na de originele Star Wars trilogie. Leia Organa Solo, gehuwd met Han Solo, heeft al drie kinderen. Zij is de presidente van de Nieuwe Republiek (het vroegere Rebellenleger). Lord Durga de Hutt leidt het misdaadimperium van de dode Jabba de Hutt en stelt Leia voor samen te werken, als zij zijn groepering officieel erkent als 'handelsimperium'. Durga weet de plannen van de vernietigde Death Star te stelen en bouwt een superlaser, de Darksaber, waarmee hij opperheer van de melkweg wil worden. Admiraal Daara verenigt de elkaar bestrijdende krijgsheren en vormt zo een oorlogsvloot van het Nieuwe Rijk waarmee ze de Jedi's aanvalt. Luke Skywalker probeert inmiddels zijn beminde ex-Jedi Callista te helpen haar beheersing van De Kracht terug te krijgen. Traditioneel en vlot geschreven sciencefictionavontuur, vol intriges, actie en ruimtegevechten. Vier plotlijnen wisselen elkaar af. Alle vertrouwde personages komen terug. Vrij kleine druk.

10.00 €

Het vuur en de wolf

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » M.K Wren

Het "Vuur en de Wolf" is het derde en laatste deel van de Fenikstrilogie. Het geheime genootschap de Feniks slaagt erin om de Bewindsraad van het afbrokkelende, steeds meer dictatoriaal bestuurde Sterrenrijk, klein te krijgen. Daarbij sterft Heer Daro Galinin, voorzitter van de Raad, een afschuwelijk dood. De twee vorige delen van de Feniks-rebellie van M.K. Wren zijn ook in Nederland goed onthaald. Wren weet in dit brede epos te boeien door een krachtige beheersing van de zeer wijdse materie en door het nauwkeurig uittekenen van de karakters. Toch overwegen beschrijvingen en achtergronden af en toe te veel, hoewel deze zo beknopt mogelijk en zeer logisch worden weergegeven. In het genre van groots opgezette sagen over bloei en verval van enorme rijken - in dit geval in de SF-sfeer - is deze trilogie niettemin erg genietbaar. Ruim gedrukte tekst met een wat kleine letter; prettige bladspiegel.

7.00 €

Legenden

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Terry Pratchett

Elf beroemde fantasy-autuers hebben speciaal voor deze uitgave een nieuw verhaal geschreven dat speelt in hun legendarische fantasy-wereld. Robbert Silverberg bundelde de elf bijdragen tot een verzameling die haar weergave niet kent.

10.00 €

Lirael

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Garth Nix

LIRAEL
Veertien jaar zijn verstreken sinds Sabri de boosaardige Kerrigor versloeg en hem verbande voorbij de Negende Poort van de Dood, en zo het Oude Koninkrijk behoedde voor het Rijk van de Dood.
De jonge Lirael voelt zich niet gelukkig bij de Clayr, de gemeenschap van zieners die in de toekomst kunnen Schouwen. Op haar veertiende verjaardag is haar gave nog immer niet ontwaakt en ze overweegt de Clayr voorgoed te verlaten. Dan krijgt ze een baan aangeboden in de bibliotheek, een uitgestrekt labyrint gevuld met vele magische geheimen en wezens in ruimtes waar al millennia lang niemand meer een voet gezet heeft.
In de beschutte omgeving van de bibliotheek ontdekt Lirael dat ze over ongewone magische vaardigheden beschikt. Samen met haar trouwe vriend, de Hondse Hondeen zeer oud magisch wezen - begint ze aan een avontuur dat haar leven voorgoed zal veranderen. Want het is aan haar om het kwaad te bezweren dat het koninkrijk bedreigt en dat de grenzen tussen Dood en Leven dreigt te doorbreken.
'Rijk aan achtergrond, onneerlegbaar... fabuleuze fantasy.' - Publishers Weekly

8.00 €

Maktens Hagringar

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Raymond e.Feist & Joel Rosenberg

De båda vännerna har återvänt från Novindus till sitt hemland, som redan befinner sig i krig med de Sauurska horderna. Erik väljer att stanna kvar i kapten Calis armé, medan Roo äntligen vill förverkliga sina drömmar om makt och rikedomar. Genom en kombination av skicklighet, tur och ren fräckhet lyckas den charmfulle och sluge Roo skapa sig rikedomar bortom alla drömmar. Men när han står på höjden av sin makt närmar sig katastrofen. Under tiden kämpar Erik i Calis armé för att hejda det framryckande ormfolket. När de slutligen når fram till Smaragddrottningens blodbestänkta helgdom gör de ett fynd som kan bli avgörande för den fortsatta kampen och kanske kan krossa Smaragddrottningens onda makt över Midkemia

10.00 €

Mockingjay

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Suzanne collins

Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow.De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

6.00 €

Nirwana

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Edward DeGeorge

12 sublieme fantasyverhalenAnderson, Poul, Beagle, Peter S., Camp, Lyon Sprague de, Campbell, Ramsey, Davidson, Avram, Degeorge, Edward, Hoffmann Price, E., Keller, David H., Lyon, Richard K., Moorcock, Michael, Niven, Larry, Smith, Clark Ashton

8.00 €

Prins der wrake

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Mark Lawrence

Op veertienjarige leeftijd moet prins Jorg van Ancrath hulpeloos toezien hoe zijn moeder en broertje op gruwelijke wijze worden vermoord. Als Jorg zijn vader opzoekt om genoegdoening te eisen blijkt, hoe verbijsterend dat ook is, dat deze nauwelijks is geraakt door de moord op zijn vrouw en kind. Al wat voor hem belangrijk is, is de bewaking van de handelsroutes tussen zijn grondgebied en de streek waar de moordenaar, Graaf Renar, heer en meester is.Daarop bevrijdt Jorg een bont gezelschap gruwelijke moordenaars en verkrachters uit de kerkers van zijn vader. Hij vraagt hun maar één ding: hun loyaliteit in ruil voor hun vrijheid. Jorgs strategisch inzicht dwingt meteen respect af bij de rauwe vechtersbazen. Sommigen zien in hem zelfs de nieuwe messias, anderen zien in hem de duivel. Zijn voornemen om Graaf Renar aan te vallen en hem op de knieën te dwingen, vindt echter alom bijval. Dat betekent evenwel niet dat Jorg het gemakkelijk krijgt – de wrede graaf blijkt een geducht tegenstander...

10.00 €
 
Paginas: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 26 |