Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Disney

het grote bessengevecht (815)

Disney

Ook tussen dieren kunnen kleine misverstanden grote gevolgen hebben. In de Elfenvallei raken de kolibries en de eekhoorns, die ervan verdacht worden een nest te hebben gestolen, en later ook de andere dieren met elkaar in een heftig bessengevecht verwikkeld; het lijkt wel oorlog. Beck, een van de elfjes die met alle dieren in de vallei kan praten, en de andere elfjes komen midden in het gevecht terecht. Zal Beck succes hebben als ze probeert de problemen tussen de dieren op te lossen, zodat er weer vrede komt in de vallei? Deel uit de serie 'Disney Fairies'*. Op het omslag zien we tussen groene planten Beck, schuilend onder een bloem tegen de bessenaanval, getekend in voor Disney typerende stijl, lieflijk, elegant met grote ogen. Binnenin het boekje verschijnt Beck op kleine zwart-wittekeningetjes samen met de dieren en de andere elfjes. Een met name voor meisjes inspirerend leesboekje, waaruit via een sprookjesachtige wereld van elfjes en dieren lessen te leren zijn voor mensen, net als in eerdere Disneyverhalen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

3.50 

pech voor tinkelbel (1065)

Disney

Het elfje Tinkelbel, bekend van Peter Pan, woont in de Elfenvallei op het eiland Nooitgedacht. Ze verliest haar hamer en kan daarom niet meer de potten en pannen repareren, waarvoor ze zo'n talent heeft. Het boekje maakt deel uit van de (tot nu toe) vierdelige reeks 'Disney Fairies'*. Voortkabbelend, onbenullig verhaal met uitweidingen over de talenten van de elfjes. Dat Tink zelf helemaal geen talent heeft, maar dat dat blijkbaar in de hamer zit, zal jonge kinderen vermoedelijk niet opvallen. De tekst is voorzien van zwart-witillustraties van verschillend formaat, (te) donker afgedrukt, waardoor ze vaak onduidelijk zijn. Uitgave die totaal niets toevoegt aan het aanbod, maar door het omslag met serie-uiterlijk en herkenbare, gekleurde Disney-illustratie wel uitgekozen zal worden door weinig kritisch publiek. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

4.00 

zilverdauw en het geheimzinnige lieveheersbeestje (1066)

Disney

Het elfje Zilverdauw is het rustigste elfje in Nooitgedachtland. Ze laat zich door niets van haar stuk brengen. Maar dan landt er een wit lieveheersbeestje op haar hoofd. Volgens de andere elfjes brengen deze beestjes ongeluk. Zilverdauw gelooft hier niet in, maar vanaf dat moment wordt ze achtervolgd door pech. Zou het oude elfenbijgeloof toch waar zijn? Kan ze nu niet meedoen aan de waterbalwedstrijd? Deeltje in de reeks 'Disney Fairies'*, een serie gebaseerd op de elfjes uit de animatiestal van Walt Disney. De verhalen spelen zich af in Nooitgedachtland, het fantasieland uit het bekende sprookje 'Peter Pan'. Het eveneens uit dit sprookje afkomstige elfje Tinkerbell (Tinkelbel) speelt een rol in de afzonderlijke boeken uit de 'Disney Fairies'-reeks. Een toegankelijk geschreven verhaal dat vooral jonge meisjes zal aanspreken. Met zwart-wittekeningen in de Disney-stijl. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

3.50 
 
Paginas: | 1 |