Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Bjorn van den Eynde

dolende zielen (1152)

Bjorn van den Eynde

De drie delen van een mysterieuze, stokoude mal zijn eindelijk teruggevonden. De Ghost Rockers tasten in het duister waar ze de sleutel, die ze met de mal kunnen maken, voor kunnen gebruiken. Alex heeft ondertussen zijn handen vol met Ballinc. De nieuwe conciërge van het DAM blijkt er heel rare hobby’s op na te houden: hij probeert te communiceren met geesten. Waarom Ballinc dit doet blijft een raadsel, maar Alex is er steeds meer van overtuigd dat Ballinc geen hoofdverdachte meer is. Maar… wie is de Klaver koningin dan wel?De zoektocht naar het boek voor de Klaver koningin gaat koortsachtig verder. Enkel als de Ghost Rockers hun onbekende rivale tevreden kunnen stellen is het spel dat zij met hen speelt hopelijk eindelijk afgelopen. De Ghost Rockers koesteren hoop, maar geen van hen beseft dat het zwaarste deel van het spel nog moet komen.

5.00 €

een duister spel (1149)

Bjorn van den Eynde

De Ghost Rockers keren na een geweldige zomervakantie terug naar het DAM en vinden tussen torenhoge stapels fanmail een duistere speldoos. Een onbekend persoon geeft zich uit voor ‘De Klaver koningin’ en maant de Ghost Rockers met vreemde, beschreven speelkaarten aan haar spel te spelen. Niet elke Ghost Rockers is even hard onder de indruk van de dreigementen van ‘De Klaver koningin’. Ze besluiten het spel links te laten liggen, tot blijkt dat hun onbekende rivale het bloedserieus meent en de Klaver koningin één van haar gruwelijke dreigementen waarheid laat worden. De Ghost Rockers staan meteen met hun rug tegen de muur en komen als vrienden en als band onder enorme druk te staan. Ze geraken steeds verder verstrikt in het net van de Klaver koningin, maar hebben geen keuze. Ze moeten haar duister spel spelen…

5.00 €

het zwarte oog (170)

Bjorn van den Eynde

Wanneer de bandleden van de succesvolle popgroep Ghost Rockers een vreemde afscheidsbrief van hun gitarist Jonas ontvangen, staan ze voor een raadsel. Jonas zou de band nooit zomaar verlaten. Al snel komen de Ghost Rockers erachter dat Jonas ontvoerd is. De bandleden zijn vastbesloten hun vriend weer te vinden. Een spannend verhaal over een tienerband die op zoek gaat naar hun verdwenen bandlid. Het is geschreven door een Vlaamse auteur en dat is duidelijk terug te zien in zinnen als 'We geven er een lap op' of 'Dat is heel straf'. Het verhaal is weinig geloofwaardig: het hangt aan elkaar van onwaarschijnlijke toevalligheden en springt van de hak op de tak. Gebeurtenissen worden vluchtig beschreven en niet of nauwelijks uitgewerkt. Ook tekstueel is dit boek geen hoogvlieger. Het verhaal is geïllustreerd met paginagrote, wat nonchalant ogende kleurenfoto's van de bandleden. Gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die zowel in Vlaanderen als Nederland wordt uitgezonden. Zelfstandig te lezen derde deel*. Vooral leuk voor liefhebbers van de televisieserie. Vanaf ca. 12 jaar.

5.00 €

voor altijd (1153)

Bjorn van den Eynde

Vijf tieners vormen de popgroep Ghost Rockers. Een van hen erft van zijn oma in twee kistjes twee vreemde metalen voorwerpen. Het zijn twee van de ‘Vijf Elementen van het Eeuwig Verbond’. Het lijken puzzelstukken met een energetische kracht. Hiermee lijkt een veertig jaar geleden verongelukte popgroep, de Freebirds, de huidige Rockers te beïnvloeden. Een bende steelt bij een overval één kistje en zoekt naar de andere drie kistjes om de puzzel te vervolmaken. Dat is nodig om elke 40 jaar het verbond te vernieuwen. Die tijd is nu bijna voorbij. Er zal een vloek rusten op hen die het verbond niet tijdig vernieuwen! Dat nu leidt zelfs tot verraad van mensen waarvan je dat niet verwacht. Zal het de Ghost Rockers lukken tijdig de vier resterende kistjes te bemachtigen? Vijfde deel in de serie 'Ghost Rockers'*, die berust op afleveringen van de gelijknamige Vlaamse tv-serie, vanaf 2014 in seizoenen uitgezonden door Ketnet, Nickleodeon en RTL Telekids. Het is een productie van Studio 100. In het boek staan diverse foto’s van de bandleden. De lezer kan het best eerst voorgaande delen lezen. Vanaf ca. 12 jaar.

7.00 €
Paginas: | 1 |