Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: Standaard

aap aan de bal (1117)

Standaard

Een ontsnapte circusaap zorgt dat de voetbalploeg geel-rood van Suske de wedstrijd wint. Ondanks het gemene, onsportieve spel van de jongen die ze bul noemen. Deel uit de serie 'Junior Suske en Wiske'* voor beginnende lezers dat profiteert van de bekendheid van deze stripfiguren. Het oogt als een stripboek in klein formaat. Op elke pagina staat echter een grote of kleine illustratie, vaker paginagroot, niet in stripvorm. De korte, eenvoudige tekst met veel dialoog leest vlot, AVI-M3. Ze is gezet in fladderzetsel, zonder hoofdletters in een duidelijk lettertype. Dit oefenboekje voor kinderen uit groep drie met Suske en Wiske in de hoofdrol, rondom het thema voetbal zal zeker zijn weg vinden. Vanaf ca. 6 jaar.

2.50 

de schat van wiske (1104)

Standaard

Deel uit de serie 'Junior Suske en Wiske'* voor beginnende lezers met wisselende moeilijkheidsgraad met in de hoofdrollen een jonge Suske en Wiske. Suske werkt in de tuin, Wiske wil niet helpen. Dan vindt Suske een schatkaart. Wiske is ineens een stuk actiever. Ze merkt echter niet dat Suske haar een poets bakt. Aardig verhaal, dat middenin onderbroken wordt met een opdracht (antwoord achterin). Eerste leesboekje, geen stripverhaal. Eenvoudige tekst, in fladderzetsel, die wisselend een halve linker- en rechterpagina beslaat. Een- en tweelettergrepige woorden, geen hoofdletters, wel interpunctie. De zwartomlijnde tekeningen in heldere kleuren lopen telkens door over twee pagina's; de tekst staat op een gekleurde ondergrond. Vanaf ca. 6 jaar.

2.50 

een spook op zolder (909)

Standaard

Suske en Wiske horen een geluid op de zolder. Wat kan dat zijn? Een spook of een dief? Een monster? Ze gaan een kijkje nemen. Er loopt iemand rond. Wat spannend...

3.00 

leuke verhalen voor beginnende lezers avi 1-4 (140)

Standaard

mooi kinderboek

5.00 
Paginas: | 1 |