Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen
Categorie: R.L. Stine

Fearstreet nachtmerrie omnibus (339)

R.L. Stine

Horror - Drie boeken uit de waanzinnig spannende Cheerleaders-serie. Dit boek is in het pikkedonker te lezen, want het heeft een ingebouwd leeslampje. (dit is de zg. pikkedonker editie)

7.00 

kastje 13

R.L. Stine

Luke ondervindt op zijn eerste schooldag als brugklasser al meteen de nodige pech. Als je zo bijgelovig bent als Luke en dan ook nog nr. 13 als kastje krijgt toegewezen, dan kun je je voorstellen dat het een angstige tijd wordt voor hem. Op een dag vindt hij gelukkig een schedeltje dat een ommekeer in zijn leven is. Vanaf dit moment heeft hij geluk maar is hij ook in de ban van een mysterieuze meester....Spannend verhaal met griezelige passages voor lezers vanaf 12 jaar. Het verhaal is geschreven in de ik-vorm zodat je lekker kunt meegriezelen. Vlot leesbaar, goed vertaald en gericht op de doelgroep. De kaft geeft de inhoud van het boek weer, rustige bladspiegel. Tweede deel uit een nieuwe serie van de bestseller-auteur, waarin minder geweld voorkomt dan in sommige van de andere reeksen (zoals bijv. Fear Street) en meer griezelelementen.

4.00 

mijn naam is kwaad (1035)

R.L. Stine

Maggie wordt op haar dertiende verjaardag door haar vriendinnen (een drieling) getrakteerd op een rondje kermis, waar een waarzegster haar beschuldigd van boze krachten. Vanaf dat moment gebeuren er negatieve zaken met de drieling zodra Maggie's handen beginnen te gloeien. Dan blijkt het kwaad van een jongen te komen die Maggie gebruikt om wraak te nemen op de drieling. Maggie bestrijdt het kwaad zodat alles goed afloopt. Deel uit een los te lezen serie dat leest als een goedkope horrorfilm. Elk hoofdstuk eindigt met een cliffhanger waarbij het einde van het verhaal wel erg ongeloofwaardig overkomt. Geschreven in de ik-vorm in een makkelijk en populair taalgebruik. Soms is de vertaling letterlijk ("ik zie je" als groet). Groot lettertype; geen illustraties. Harde kaft met een eng uitziende Maggie. Een (ont)spannend tussendoortje dat ondanks het gezochte einde er bij de Stine-lezers vanaf ca. 12 jaar in zal gaan als koek.

4.00 
 
Paginas: | 1 |