Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen

de zieneres (753)

de zieneres (753)
Michael Scott

De tweeling vecht niet meer aan ้้n kant. Nicolas Flamel is zo goed als dood. John Dee heeft het zwaard. En Danu Talis is nog niet gevallen. De toekomst van de mens staat op het spel. Hoe zal de legende tot een einde komen?

7.00 €

destiny (25)

destiny (25)
Aprilynne Pike

Laurel (17) vlucht met haar vrienden naar Avalon. Zij willen dit mythische eiland beschermen tegen Klea, een 'excellent mixer', dat is iemand die de kracht van kruiden kent en gebruikt. Vroeger woonde Klea in Avalon, maar zij is verbannen. Ze wil nu wraak nemen. Laurel en haar menselijke vrienden David en Chelsea, die van cruciaal belang zijn, raken in een ongelijke strijd verwikkeld, aangezien de magie van Klea ongekend is. Het verhaal gaat verder waar deel drie* stopt. Stond in de vorige delen de twijfel van Laurel tussen haar liefde voor David of Tamani centraal, in dit boek handelt het volledig om de strijd tegen de kwaadaardige Klea. Deze strijd beslaat een periode van vierentwintig uur. Het relaas hiervan vergt van de lezer heel wat doorzettingsvermogen en geduld, om uiteindelijk te ontdekken wie overwint. Gelukkig helpen de vlotte schrijfstijl en de cliffhangers aan het eind van elk hoofdstuk om door te lezen. Het nawoord van de auteur is verrassend. Zij geeft bijpersoon David het laatste woord en de lezer zal zijn verwachting over Davids toekomst moeten bijstellen. Vanaf ca. 13 jaar.

7.00 €

dragonlance legends

dragonlance legends
Margaret Weis

The Twins: Raistlin and Caramon, perhaps two of the most beloved characters in the annals of fantasy literature. One, an archmage who seeks to rule the gods themselves; the other, a noble warrior whose love for his brother is the reason he must stop him.Together they travel back in time to rewrite a history the gods thought etched in stone. To ensure their own future of the world, they must travel to the Abyss and challenge the Dark Queen herself for the destiny of Krynn, and each other for peace within themselves.

12.00 €

drakenclucht drakentocht (893)

drakenclucht drakentocht (893)
Anne Mccaffrey

De Drakenrijders van Pern is een uitgebreide fantasy en sciencefictionserie die bestaat uit enkele boeken en korte verhalen, grotendeels geschreven door Anne McCaffrey. Sinds 2004 heeft McCaffreys zoon Todd McCaffrey ook enkele boeken over Pern geschreven.De serie handelt over de planeet Pern, die regelmatig wordt bedreigd door het wonderlijke Draad: zilveren strengen die uit de lucht vallen en alles op hun weg vernietigen. Alleen de enorme, vuurspuwende, vliegende en telepathische draken van Pern zijn tegen het Draad opgewassen. Om te overleven hebben de Pernesianen samenwerking moeten zoeken met draken.

10.00 €

drakentocht (618

drakentocht (618
Anne Mccaffrey

Dit is het derde boek over de verzonnen wereld Pern, maar het is goed te begrijpen zonder de andere delen gelezen te hebben. Het speelt zich zeven jaar na het vorige deel, "Drakenvlucht", af. De kolonisten raken onderling verdeeld en drie drakenrijders ondernemen een poging het dodelijke gevaar van de Draden definitief uit te schakelen. Het werk van deze Amerikaanse sciencefiction- en fantasy-auteur is populair bij een groot publiek omdat zij prettig leesbare avonturenverhalen schrijft met vriendelijke personages. De aandoenlijke, huisdierachtige draken zijn ook een publiekstrekker. In dit deel wordt meer aandacht besteed aan de opbouw van de maatschappij van Pern. Ten opzichte van het eerste deel zijn de harde kantjes er iets afgehaald; de wereld is minder onherbergzaam en met name de vrouwelijke personages zijn minder dominant. Een boeiende mix van sciencefiction en fantasy. De Pernserie is klassiek in het sciencefiction-genre. Vergelijkbaar met het werk van Jody Lynn Nye en Mercedes Lackey. Normale druk.

8.00 €

drakenvrouwe (748)

drakenvrouwe (748)
Anne Mccaffrey

In de voorgaande delen van de fantasy-serie Pern wordt melding gemaakt van Moreta's Tocht, de mythische queeste van de drakenrijdster Moreta om de planeet te verlossen van een mysterieuze dodelijke ziekte. In dit boek wordt het verhaal achter de ballade verhaald. In principe is dit boek los van de andere delen van de serie te lezen, maar het is leuker als de eerdere delen bekend zijn. De auteur besteedt veel zorg aan het neerzetten van de wereld van Pern. Met name in dit deel wordt veel over het dagelijkse leven verteld. Plot en karakterontwikkeling zijn eenvoudig gehouden. Door het liefdesverhaal dat een prominente rol speelt en de pathetische ontknoping is het 'soap'-gehalte hoog; GTST met draken. De stijl is vloeiend en beeldend, het taalgebruik ongecompliceerd, hetgeen de vertaalster zeer bekwaam heeft weten te handhaven. Deze luchtige mengeling van sciencefiction en fantasy is populair bij met name jongvolwassenen. McCaffrey's werk is vergelijkbaar met dat van Jody Lynn Nye en Elizabeth Moon. Normale druk.(Biblion recensie, Ren้ van Rossenberg)

8.00 €

drama voor de camera (1047)

drama voor de camera (1047)
Rachel Renee Russell

In dit zevende deel van de populaire serie 'Dagboek van een Muts' mag Nikki met haar bandje hun liedje 'Ik ben mooi een muts' opnemen. Daarnaast staat er een luisterparty voor het goede doel ingepland en krijgt Nikki haar eigen realityshow. Al snel blijkt dat de aanwezigheid van camera's niet altijd leuk is en bij sommige mensen nogal vreemde reacties losmaakt... Een hilarisch, wat over-the-top dagboekverhaal in de ik-vorm over het mega-enthousiaste, maar ook onzekere tienermeisje Nikki. Meiden zullen zich prima in haar kunnen verplaatsen. Grote rollen zijn weggelegd voor haar twee hartsvriendinnen Zoey en Chlo๋, haar aartsvijand MacKenzie en natuurlijk Brandon, op wie Nikki smoorverliefd is. Nikki gebruikt veel hoofdletters (RAMP!!! IEIEE!!!), uitroeptekens, smiley's en populaire afkortingen als BFF en OMG. Het lettertype is jeugdig. Vrijwel om de bladzijde is het dagboek verrijkt met een grote meisjesachtige, op manga ge๏nspireerde zwart-witillustratie. Ongetwijfeld weer een dikke hit! Ook aantrekkelijk voor leeszwakke kinderen. Vanaf ca. 11 jaar.

8.00 €

duistere vlam (138)

duistere vlam (138)
Alison Noel

De 16-jarige Ever (ik-figuur) beschrijft haar leven sinds het auto-ongeluk waarbij haar ouders en zus omkwamen en zij werd gered door de onsterfelijke jongen Damen. Hij schonk haar met zijn elixer het eeuwige leven. Ever gaat het gevecht aan met Roman die haar aan zijn duistere zijde probeert te krijgen. Omdat er in Ever een duistere vlam brandt, wordt zij onweerstaanbaar naar hem toegetrokken en moet zij ook de strijd met zichzelf aangaan. Vierde deel van de serie 'De Onsterfelijken'*. Het verhaal kabbelt eindeloos van de ene dialoog naar de andere, met als onderbreking af en toe wat erotiek. De op zo'n saaie manier opgebouwde climax verzandt en gaat uiteindelijk als een nachtkaars uit. Hoewel er veel naar de voorgaande delen wordt verwezen, wat de spanning ook niet ten goede komt, is het voor de liefhebbers van dit genre belangrijk om deze serie wel in de goede volgorde te lezen. Vanaf ca. 15 jaar.

6.00 €

een visje bij de thee (1028)

een visje bij de thee (1028)
Annie m.g Schmidt

Een bloemlezing uit de kinderversjes- en verhalen uit het werk van de schrijfster. Hieronder is een niet eerder gepubliceerd verhaal, dat overigens niet het sterkste in de bundel is. Het boek is rijk geillustreerd met zwart-witte tekeningen door bekende Schmidt-tekenaars, bv. W. Bijmoer, J. Dalenoord, F. Westendorp en vele anderen. In het boek zijn vele bekenden terug te vinden; anderen worden gemist, (bv. Jip en Janneke; Minoes). Niet volledig. Niettemin is het zeker een warm aan te bevelen bundel geworden. De inhoudsopgave bevat ook de herkomst van het gekozen materiaal, met het jaar van uitgave. Eveneens wordt een - niet volledig-overzicht van haar werk vermeld. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf te lezen vanaf ca. 8 jaar.

5.00 €

eragon (530)

eragon (530)
Christopher Paolini

Op een onhergbergzame plek in de bergen vindt de jonge Eragon een blauwe steen. Dat blijkt een ei te zijn, waaruit een draak komt. Eragon noemt haar Saphira en kan in gedachten met de draak communiceren. De boze heerser Galbatorix is echter op zoek naar dat ei. Door zijn toedoen brandt de boerderij van Eragons oom af, waarbij de oude man om het leven komt. Samen met Saphira, de verhalenverteller en tovenaar Brom gaat Eragon op pad om de dood van zijn oom te wreken. De reis voert langs vele gevaren in de vorm van vreemde wezens. Het eerste deel van de trilogie 'Erfgoed'*. Het omvangrijke, beeldend geschreven verhaal bevat tamelijk veel uitweidingen, die de vaart enigszins uit het avontuur halen. Toch zullen de liefhebbers van het genre smullen van de magische wereld die in het boek geschapen wordt. Meer informatie is te vinden op de website over de jonge auteur (hij begon aan de serie toen hij 15 jaar was) en zijn werk: www.alagaesia.com. Het boek is verfilmd. Volle bladspiegel, kleine druk. Vanaf ca. 15 jaar.

12.00 €

evermore (140)

evermore (140)
Alison Noel

Na een ongeluk kan het 16-jarige weesmeisje Ever aura's en gedachten lezen. Ze weet na aanraking alles van mensen, maar ontmoet op school de onweerstaanbare Damen die geen aura heeft. Haar overleden zus verschijnt ook steeds bij haar. Het verhaal speelt zich af in gothic-sfeer. Een medium helpt bij vastgelopen zielenroerselen. De Amerikaanse schoolomgeving draait om uiterlijk vertoon, dure auto's, chantage en jaloezie. Het ik-verhaal is zonder karaktertekening en valt steeds in herhaling over onduidelijke schuldgevoelens en vraagstukken die niet opgelost worden, omdat niemand luistert en iedereen steeds wegloopt. Zo ontstonden de 38 hoofdstukken van dit eerste deel in de serie 'De onsterfelijken'. Alcoholgebruik is heel gewoon, en daarbij autorijden ook, seks is echter een heilige drempel die niet overgegaan wordt. In het afgedrukte eerste hoofdstuk van het vervolgdeel gaat het alweer over die arme Damen die al honderden jaren wacht. Gezien de aanbevelingen en de overeenkomsten in sfeer overduidelijk gebaseerd op, dan wel een slap aftreksel van de serie 'Twilight'. Zelfs het omslag heeft overeenkomsten. Voor allesvreters vanaf ca. 14 jaar

6.00 €

evermore (892)

evermore (892)
Alison Noel

Na een ongeluk kan het 16-jarige weesmeisje Ever aura's en gedachten lezen. Ze weet na aanraking alles van mensen, maar ontmoet op school de onweerstaanbare Damen die geen aura heeft. Haar overleden zus verschijnt ook steeds bij haar. Het verhaal speelt zich af in gothic-sfeer. Een medium helpt bij vastgelopen zielenroerselen. De Amerikaanse schoolomgeving draait om uiterlijk vertoon, dure auto's, chantage en jaloezie. Het ik-verhaal is zonder karaktertekening en valt steeds in herhaling over onduidelijke schuldgevoelens en vraagstukken die niet opgelost worden, omdat niemand luistert en iedereen steeds wegloopt. Zo ontstonden de 38 hoofdstukken van dit eerste deel in de serie 'De onsterfelijken'. Alcoholgebruik is heel gewoon, en daarbij autorijden ook, seks is echter een heilige drempel die niet overgegaan wordt. In het afgedrukte eerste hoofdstuk van het vervolgdeel gaat het alweer over die arme Damen die al honderden jaren wacht. Gezien de aanbevelingen en de overeenkomsten in sfeer overduidelijk gebaseerd op, dan wel een slap aftreksel van de serie 'Twilight'. Zelfs het omslag heeft overeenkomsten. Voor allesvreters vanaf ca. 14 jaar

8.00 €

gewoon anders (1070)

gewoon anders (1070)
Luc Descamps

Samuel is zestien en zwaar autistisch. Hij spreekt niet en vermijdt elke vorm van contact. Wanneer Rani zijn nieuwe buurmeisje wordt, verandert er echter iets. Rani kan prachtig zingen. Met de klank van haar stem bereikt ze iets waar anderen niet in slagen: ze komt binnen in Samuels stille wereld.

20.00 €

harry potter and the cursed child (549)

harry potter and the cursed child (549)
J.K Rowling

The eighth story, 19 years later. Based on an original new story by J.K. Rowling, Jack Thorne and John Tiffany, this is the first official Harry Potter story to be presented on stage, and will receive its world premiere in London's West End on 30th July 2016. This play revisits Harry as an overworked Ministry of Magic employee, a husband, and father of of three school age children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: that sometimes, darkness comes from unexpected placesBased on an original new story by J.K. Rowling, Jack Thorne and John Tiffany, a new play by Jack Thorne, Harry Potter and the Cursed Child is the eighth story in the Harry Potter series and the first official Harry Potter story to be presented on stage. The play will receive its world premiere in London's West End on 30th July 2016.It was always difficult being Harry Potter and it isn't much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three schoolage children. While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

9.00 €

harry potter en de geheime kamer hc (1052)

harry potter en de geheime kamer hc (1052)
J.K Rowling

Het tweede boek over Harry Potter en zijn Hocus-Pocus avonturen. (Zie voor "Harry Potter en de steen der wijzen" a.i. 98-44-171-X). Harry heeft een hele nare vakantie bij tante en oom Duffeling achter de rug en keert terug naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus om daar aan het tweede leerjaar te beginnen. Het valt al niet mee om daar te komen; gelukkig hebben Harry en zijn vriend Ron een oude, blauwe, vliegende auto tot hun beschikking. Ook op school blijkt al snel dat dit schooljaar geen rustig schooljaar zal worden. Zo ontdekt Harry het heel bijzondere dagboek van Vilijn, overleeft hij verschillende aanslagen en gaat hij op zoek naar de persoon achter de geheimzinnige stem. Wederom een spannend, sprookjesachtig, speels en avontuurlijk boek, dat van het begin tot het eind boeit. Het verhaal is afzonderijk van het eerste deel te lezen. Vanaf ca. 11 jaar.(Biblion recensie, Rineke van Teeseling.)

8.00 €

herfstpret (1054)

herfstpret (1054)
Ketnet

mooi kinderboek

2.50 €

het groene elfje (1067)

het groene elfje (1067)
Daisy Meadows

Dit boekje bevat een soort raamvertelling waarin twee meisjes een avontuur beleven tijdens een picknick. De vriendinnetjes Sanne en Eva hebben een geheim. Zij moeten in een geheime tuin op zoek naar Noa, het groene elfje. Noa is een van de zeven Regenboogelfjes die door koning Winter uit Elfenland zijn verjaagd. Drie van haar elfenzusjes zijn al weer thuis 'in de pot-aan-het-eind-van-de-regenboog' en wachten op haar. De overige drie zusjes moeten ook nog worden bevrijd. In dit deeltje wordt niet verteld wie de meisjes die geheime informatie en opdracht heeft gegeven. Noa betovert de meisjes ook tot elfjes zodat ze onvindbaar zijn voor de aardmannetjes. Gelukkig worden ze daarna door allerlei dieren geholpen. Hoe de meisjes weer tot normaal formaat worden teruggetoverd, wordt niet vermeld. Voor in het boekje is een overzichtskaart opgenomen van het 'Toverregen Eiland' en een gedicht waarin de vloek van koning Winter is verwoord. Bevat eenvoudige tekeningen in Oost-Indische inkt. Bombastisch taalgebruik. Voor een goed begrip verdient het aanbeveling de boekjes op volgorde te lezen. Wensvervullende, ongeloofwaardig verhaal over een sprookjeswereld voor romantische meisjes vanaf ca. 7,5 jaar. Aantrekkelijk omslag. Deel uit een serie van zeven waarvan er vier zijn vertaald*.

5.00 €

het groot dromenboek (756)

het groot dromenboek (756)
Pamela Ball

Het boek is heel compleet. Er wordt aandacht besteed aan vrijwel alle aspecten die met dromen te maken hebben. De schrijfster gaat in op het ontstaan van droominterpretaties door het aanhalen van historische personages die zich met droomuitlegging bezig hielden. Niet alleen de geschiedenis komt uitgebreid aan bod, maar ook de verschillende theorieen die ontstonden. Zij besteedt verder aandacht aan lichamelijke aspecten, technieken en middelen om droomslaap te bevorderen. Er worden handvatten gegeven om je droom te onthouden en te analyseren. Bij die analyse kan gebruik worden gemaakt van kernwoorden uit het alfabetisch opgezette woordenboek. Dat dit woordenboek niet compleet kan zijn, mag duidelijk zijn, omdat de droom zich niet laat beperken door enkele steekwoorden. Als handleiding bij droominterpretatie een nuttig boek. Het gekozen lettertype is wat klein, maar de tekst blijft goed leesbaar. Met inhoudsopgave en een droomwerkboek. Deze editie is uitgebreid met tweehonderd nieuwe lemma's en een introductie over seksualiteit en dromen.

15.00 €

het groot handboek voor de heks (889)

het groot handboek voor de heks (889)
Pamela Ball

De auteur publiceerde eerder o.a. 'Het groot dromenboek'*. In dit nieuwe boek behandelt zij het onderwerp 'hekserij' in een brede historische context - overeenkomsten en verschillen worden geschetst tussen hekserij en andere vormen van (natuur)religie. Ook overeenkomsten en verschillen tuussen magie en mystiek komen aan bod. Eigenlijk gaat het boek over alles wat de moderne spirituele zoeker op zijn pad kan aantreffen, met een zekere voorkeur voor benaderingen buiten de gevestigde orde. Een apart hoofdstuk is gewijd aan de vervolging van heksen en wie daarvoor werden aangezien, zoals mediums. Verder de gebruikelijke informatie over rituelen, bezweringen, kruiden e.d., naast aanwijzingen voor het mediteren, het omgaan met energieen/krachten, het inwijden van heilige ruimten, gebruik van wierook en de juiste mentaliteit voor degene die een 'magisch ego' wil ontwikkelen of 'voorbij het ego wil komen' om 'gebruik te maken van de macht van de allerhoogste'. Met lijsten van websites, literatuur en rituelen en technieken. Een algemeen trefwoordenregister ontbreekt en de vertaling laat te wensen over. Niettemin in zijn soort een van de meer doorwrochte boeken. Op het kaft een kleurig Jugendstil-plaatje van een roodharige vrouw. Bevat enkele afbeeldingen in zwart-wit.

12.00 €

het grote bessengevecht (815)

het grote bessengevecht (815)
Disney

Ook tussen dieren kunnen kleine misverstanden grote gevolgen hebben. In de Elfenvallei raken de kolibries en de eekhoorns, die ervan verdacht worden een nest te hebben gestolen, en later ook de andere dieren met elkaar in een heftig bessengevecht verwikkeld; het lijkt wel oorlog. Beck, een van de elfjes die met alle dieren in de vallei kan praten, en de andere elfjes komen midden in het gevecht terecht. Zal Beck succes hebben als ze probeert de problemen tussen de dieren op te lossen, zodat er weer vrede komt in de vallei? Deel uit de serie 'Disney Fairies'*. Op het omslag zien we tussen groene planten Beck, schuilend onder een bloem tegen de bessenaanval, getekend in voor Disney typerende stijl, lieflijk, elegant met grote ogen. Binnenin het boekje verschijnt Beck op kleine zwart-wittekeningetjes samen met de dieren en de andere elfjes. Een met name voor meisjes inspirerend leesboekje, waaruit via een sprookjesachtige wereld van elfjes en dieren lessen te leren zijn voor mensen, net als in eerdere Disneyverhalen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

3.50 €

het heksenkind (151)

het heksenkind (151)
Anne Rice

Tweede deel* van Anne Rice's kronieken over de geschiedenis van de Mayfair-clan, een incestueuze 'witte' heksenfamilie uit New Orleans, oorspronkelijk afkomstig uit de Schotse hooglanden. Centraal staat de strijd tussen de beeldschone demon Lasher - die zich ten koste van de Mayfair heksen probeert voort te planten om zo een ras superwezens te kweken - en verschillende leden uit de Mayfair familie. Hij komt hier ter wereld als zoon van de chirurg Rowan, wordt haar minnaar, houdt haar gevangen en probeert levensvatbare kinderen bij haar te verwekken. Dit verhaal zit ingebed in allerlei andere verwikkelingen in de Mayfair-familie die zich in verschillende tijden en op verschillende continenten afspelen. Een met veel fantasie geschreven spannend en boeiend (voor de liefhebber) horrorverhaal met een flinke dosis erotiek. Rice toont zich ook hier weer een meester in het oproepen van een duistere en beklemmende sfeer. Rice's 'Interview with the vampire' werd een cultboek/-film en ook haar andere vampier/heksenromans hebben miljoenen fans. De Mayfair heksentrilogie dateert van tien jaar terug maar wordt nu voor het eerst in een Nederlandse vertaling uitgebracht. www.annerice.com. Gebonden, kleine druk.

13.00 €

het heksenuur (291)

het heksenuur (291)
Anne Rice

In de archieven van een geheim genootschap dat paranormale activiteiten bestudeert, bevindt zich een familiekroniek van heksen, vanaf de eerste heksenverbranding in Schotland tot aan vandaag. Een buitenstaander ontrafelt daaruit het familiegeheim ten koste van zichzelf. Ambitieuze, doorgecomponeerde roman van ruim duizend dichtbedrukte bladzijden, waarin zich het levensverhaal van generaties heksen geloofwaardig ontvouwt. Door de omvang blijft de beschrijving van gebeurtenissen summier, maar door de meeslepende stijl en de boeiende karaktertekening van een veelheid aan personages - de twee goed uitgewerkte hoofdpersonen zijn de bindende factor - blijft de spanning gehandhaafd. De doordachte woordkeus is eenvoudiger en daardoor hedendaagser dan in eerder werk. Opnieuw levendige tekening van couleur locale, nu modern New Orleans. Zorgvuldige vertaling. Gebonden, kleine druk.

291.00 €

het land van ijs (747)

het land van ijs (747)
Ulysses Moore

Bij hun terugkeer naar Kilmore Cove ontdekken Jason, Julia, Anita en Rick een verontrustende waarheid: er leeft een verrader tussen de inwoners van het dorp. Iemand die altijd onopvallend te werk ging, maar nu met behulp van de Incendiari op het punt staat voor eens en altijd wraak te nemen. De dunne leidraad van een aantal aanwijzingen zullen de vier vrienden naar de plek leiden waar alle antwoorden bewaard worden: Agarthi, de legendarische verloren stad tussen het ijs die niemand, zelfs Ulysses Moore niet, ooit heeft kunnen bereiken …Dit is het tiende boek van Ulysses Moore.

10.00 €

het rad der verandering (938)

het rad der verandering (938)
David Wingrove

Tweede van de zevendelige romanserie Chung Kuo (Rijk van het midden). Onder Chinese leiding leven rond het jaar 2200, 36 miljard mensen in een verstarde klassenmaatschappij. De heersende Raad van Zeven houdt elke verandering tegen. Een tegenreactie onder leiding van de Verstrooiers blijft niet uit, maar verloopt uiterst moeizaam. Ook dit deel handelt over verraad, samenzweringen, komplotten en subtiele opstanden. Letterlijk en figuurlijk een hele kluif, ook voor de liefhebber. Of die het zeven delen volhoudt is een vraag. Er wordt vrij veel concentratie van de lezer verwacht. Het verhaal is nogal ingewikkeld. Meer dan 150 personen vervullen een meer of minder belangrijke rol. De karaktertekening is redelijk te noemen. Erotiek speelt, meer dan gewoonlijk bij dit genre, een belangrijke rol. De sfeer die het boek ademt is nogal geladen. Al met al een met kennis van zaken geschreven, goed leesbaar verhaal voor de aanhouder.

8.00 €

het vreemde poesje (1056)

het vreemde poesje (1056)
Ketnet

mooi kinderboek

2.50 €
 
Paginas: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |