Navigatie
Frank Boeken & Strips & Varia
Categorieen

de geheimzinnige kaasdief (403)

Boeken voor de Jeugd » Geronimo Stilton

Op een dag kreeg ik een brief van De Verenigde Producenten van Stiltonkaas waarin stond dat ik en mijn familie de naam Stilton niet meer mochten gebruiken. Het was namelijk een beschermde naam van een Engelse kaassoort. Dat lieten wij natuurlijk niet op ons zitten en we vertrokken naar de plek waar de Stiltonkaas vandaan kwam, om te kijken of we hier nog iets aan konden doen. Daar aangekomen bleek er geen Stiltonkaas meer te bekennen: een mysterieuze kaasdief stal de kaas onder ieders neus vandaan! Toen vond Benjamin een aanwijzing en gingen wij op onderzoek uit.

3.00 €

de glazen muiltjes (707)

Boeken voor de Jeugd » Darcey Bussell

Op een nacht wordt Ella naar Toverland gebracht. Assepoester heeft haar hulp nodig. Omdat ze niet op het feest van de Muizenkoning wilde komen, woont Assepoester weer bij haar stiefzussen, in plaats van bij de prins. Hij heeft de tijd teruggedraaid... Zelfstandig te lezen deeltje in de reeks 'De magische balletschoentjes'* van prima ballerina Darcy Bussell, die eerder non-fictie boeken over ballet schreef. Een sprookjesachtig, toegankelijk verteld verhaal voor kinderen die van ballet houden. Woorden worden soms afgebroken, ondanks dat de tekst rechts niet is uitgelijnd. Een nieuwe zin volgt dan op dezelfde regel. Bovendien wordt de titel van het hoofdstuk boven aan elke bladzijde herhaalt in kleine letters. Dit geeft een volle bladspiegel. Met voorin een landkaart van Toverland en fijne tekeningen in zwart-wit. Jammer is dat de hoofdpersoon op nagenoeg alle illustraties dezelfde gezichtsuitdrukking heeft. Aantrekkelijk lichtgroen omslag met spotvernis. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

4.00 €

de goddeloze oorlog

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » David Hair

De Goddeloze Oorlog is het vijfde deel in David Hairs fantasy-reeks De Brug der Getijden. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters van de epische, klassieke fantasy wist te plaatsen. In de nasleep van de strijd van Shaliyah komt het oosten eindelijk in opstand, en dat brengt hoop en wanhoop met zich mee naar de magische wereld van Urte. Voor Elena Anborn en Kazim Makani, is de overwinning een oproep om de wapens op te pakken tegen de spionnenmeester Gyle. Voor koningin Cera Nesti van Javon, is het een teken om haar man, de usurpator koning, van de troon te stoten en Javon voor haar broer terug te winnen. Voor Ramon Sensini, die met de laatste overblijfselen van het zuidelijke leger vastzit achter de vijandelijke linie, is het meer bewijs dat de wereld gek is geworden. Keizers, inquisiteurs, zieldrinkers en huurmoordenaars hebben echter allemaal hun blik gericht op de Scytale van Corineus. Het is de sleutel tot de ultieme macht, maar nog altijd in handen van de mislukte magiër Alaron Mercer, en Ramita Ankesharan, de zwangere weduwe van 's werelds grootste magiër. Wat zij besluiten te doen met de Scytale kan de wereld voorgoed veranderen. 'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' Tor.com over boek 1 Water & Vuur 'Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina's toch een gevoel van spijt optreedt.' The British Fantasy Society over boek 1 Water & Vuur

10.00 €

de godenvlam (433)

Boeken voor de Jeugd » Elena Kedros

Sid, Luce en Hoon zijn drie meisjes die verliefd worden, kibbelen en uren aan de telefoon hangen net zoals alle andere meisjes. Met ייn uitzondering: het zijn godinnen. Nadat ze herboren zijn op de Aarde om te ontkomen aan de aanval van Ares, die zich meester wil maken van de Olympus, heeft Sid de kracht van Artemis, Luce die van Aphrodite en Hoon die van Athena. Na het laatste gevecht lijkt Ares in het niets verdwenen en op de Olympus is de Gouden Vlam van de goden aan het uitdoven. Om te vermijden dat de Oudheid voor altijd verdwijnt, moeten de drie godinnen Morpheus helpen om hun verloren herinneringen terug te vinden en een nieuwe vlam te ontsteken. Maar om dat te doen zal ייn van hen verplicht worden afstand te doen van haar eigen kracht. Terwijl er op de Aarde een verschrikkelijke overstroming Rainbow Hill onder water zet, moet Sid op de Olympus haar moeilijkste strijd leveren. En ditmaal zal ze niet alleen Luce en Hoon aan haar zijde hebben ...

8.00 €

de goude belofte

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Jen Wiiliams

Jen Williams - De Gouden BelofteEr doen een hoop geruchten de ronde over de catacomben onder de Citadel...Sommigen zeggen dat de magiërs daar hun gevaarlijkste geheimen verborgen hielden; anderen dat er onschatbare rijkdommen liggen; er wordt zelfs beweerd dat de goden gevangen worden gehouden in de oneindige diepten.Voor Heer Frith is de Citadel niet meer dan de sleutel tot zijn wraak. Tegen alle verwachtingen in overleefde hij de aanslag op zijn koninkrijk en zijn leven... En nu wil hij de magie die verborgen ligt in de catacomben gebruiken om achter de daders aan te gaan.Voor de huurlinge Wydrin van Kruishaven en haar trouwe metgezel Sir Sebastiaan Steenhouwer is de reis naar de Citadel niet anders dan elke andere betaalde opdracht. Er is hun goud en avontuur beloofd, en wie weet houden de twee er nog een fatsoenlijk kroegverhaal aan over ook. Maar soms bevatten geruchten een kern van waarheid. Het duurt dan ook niet lang of het roekeloze trio staat in de weg van een rusteloos kwaad dat de wereld wil verslinden. En dat kan geen enkele gouden belofte goedmaken.

10.00 €

de gouden pot

Kinderboeken » Piet Piraat

mooi kinderboek

2.00 €

de griezels (464)

Boeken voor de Jeugd » Simon Scarrow

Meneer en mevrouw Griezel zijn twee misselijke, miezerige misbaksels die elkaar en de hen omringende dieren het leven zuur maken. Deze nemen wraak op de 'griezelmanier'. De auteur heeft zich goed ingeleefd in de wereld van kinderen. Hij is een van hen en stelt zichzelf door middel van de aanspreekvorm ook vertrouwelijk op een lijn met zijn lezers, die heerlijk kunnen griezelen om deze vieze gemeneriken. Associatief geschreven met veel vaart en fantasie in een subtiel soort humor. Rijk, suggestief taalgebruik met fraaie alliteratie en mooie beeldspraak. Er is evenveel ruimte voor tekst en zwart-witillustraties die wisselend van grootte zijn. De contouren zijn met stift getekend en ze hebben een wat vlekkerige vlakvulling. De sfeer ervan is in overeenstemming met de tekst. Een boek dat terecht in 1982 met een Zilveren Griffel is bekroond. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

4.00 €

de griezels (72)

Boeken voor de Jeugd » Roald Dahl

Meneer en mevrouw Griezel zijn twee misselijke, miezerige misbaksels die elkaar en de hen omringende dieren het leven zuur maken. Deze nemen wraak op de 'griezelmanier'. De auteur heeft zich goed ingeleefd in de wereld van kinderen. Hij is een van hen en stelt zichzelf door middel van de aanspreekvorm ook vertrouwelijk op een lijn met zijn lezers, die heerlijk kunnen griezelen om deze vieze gemeneriken. Associatief geschreven met veel vaart en fantasie in een subtiel soort humor. Rijk, suggestief taalgebruik met fraaie alliteratie en mooie beeldspraak. Er is evenveel ruimte voor tekst en zwart-witillustraties die wisselend van grootte zijn. De contouren zijn met stift getekend en ze hebben een wat vlekkerige vlakvulling. De sfeer ervan is in overeenstemming met de tekst. Een boek dat terecht in 1982 met een Zilveren Griffel is bekroond. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

5.00 €

de grootste wielerhelden aller tijden

Boeken : sport » Jacques augendre

In dit boek worden 77 legendarische namen uit de wielergeschiedenis, in woord en beeld geschetst: Raymond Poulidor, Fausto Coppi, Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Miguel Indurain, Lance Armstrong, Tom Simpson, Joop Zoetemelk, Marco Pantani en ga zo maar door. Het zijn stuk voor stuk namen die men in gouden hoofdletters zou moeten schrijven. Namen van gewone mannen die in het zadel veranderden in onvervalste helden en op hun eigen, onnavolgbare manier een memorabel hoofdstuk hebben geschreven in de geschiedenis van de wielersport. Dit bijzondere boek wil een ode brengen aan de grootste wielrenners aller tijden, vanaf het prille begin tot nu. In korte portretten worden het karakter, de carriere, de mooiste overwinningen en de grootste tegenslagen van deze wielergoden op een treffende manier geschetst. En wat niet in woorden valt uit te drukken - hun vreugde, fierheid, vastberadenheid en ontgoocheling - wordt geillustreerd door uniek beeldmateriaal. Want wielrennen is en blijft een sport van grote emoties.

10.00 €

de grote invasie van rokford (693)

Boeken voor de Jeugd » Geronimo Stilton

Over de bij kinderen populaire uitgever en detective Geronimo Stilton zijn al zeer veel verhalen verschenen, volgens een beproefd recept: de vlot lopende tekst vol visuele effecten wordt geflankeerd door grote en kleine cartooneske illustraties in felle kleuren. Vaak bevat een uitgave iets extra's, in dit geval is dat een dagboek, dat achterin integraal is opgenomen. Het gaat in dit avontuur om een aanval op het muizeneiland door een vloot katten. De muizen weren zich met wisselend succes, maar uiteindelijk behalen zij de overwinning. De tekst bevat nogal wat moeilijke woorden en uitdrukkingen, die gedeeltelijk (en nogal willekeurig) in de kantlijn worden verklaard. Zo wordt het woord 'moffelen' wel verklaard, maar op dezelfde pagina het woord 'brillantine' niet. De aanpak is speels, hoewel sommige lezers de drukke lay-out en het verhitte avontuur een te intensieve leeservaring zullen vinden. Vanaf ca. 9 jaar.

8.00 €

de grote jacht sc

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Robert Jordan

Rad des Tijds Boek 2 De Grote Jacht De hoorn van Valere is een legendarisch artefact dat naar verluidt de helden van weleer kan oproepen. Om die reden wordt elke honderd jaar de Grote Jacht op de Hoorn aangekondigd. Elke nieuwe jacht leidt onveranderlijk tot nieuwe avonturen die door de barden worden bezongen. Maar dit keer verloopt alles anders. De Hoorn is gevonden en dat feit zorgt voor veel onrust want de Hoorn verkeert nu in handen van het Kwaad.

9.00 €

de gvr (477)

Boeken voor de Jeugd » Roald Dahl

De GVR won in 1984 een Zilveren Griffel. Een bestseller van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. The BFG werd al twee keer verfilmd, de laatste keer door Steven Spielberg.Sofie ligt ’s nachts in bed, maar slaap is wel het laatste waar ze aan denkt. Voor haar raam staat een reus zo hoog als een huis, die haar uit bed plukt en ontvoert! Maar Sofie heeft geluk. Deze Grote Vriendelijke Reus spreekt eigenaardig en gebruikt de raarste woorden, maar is wel heel aardig. Wat hij Sofie echter vertelt over de andere reuzen is vreselijk. Sofie en de GVR bedenken een slim plan, waardoor alle kinderen weer veilig in hun bed kunnen liggen.

4.00 €

de gvr (56)

Boeken voor de Jeugd » Roald Dahl

Midden in de nacht wordt Sofie door een reus meegenomen naar Reuzenland. Gelukkig wordt ze niet opgegeten, want de reus is heel vriendelijk. Hij heet GVR (Grote Vriendelijke Reus). Samen bedenken ze een plan om de mensenetende reuzen te vangen. De GVR heeft een gebrekkig, maar spitsvondig taalgebruik, vol woordspelingen, ook in de geweldige vertaling. De reus is ook heel gevoelig en menselijk en daardoor herkenbaar voor kinderen. Een schitterend, origineel boek vol humor, afgewisseld met vele prima erbij passende zwart-wittekeningen van Quentin Blake. Een leesboek waar veel plezier aan is te beleven (de reuzentaal kan voor wat minder ervaren lezers wat leesproblemen geven). Jubileumeditie, vanwege het feit dat het boek dertig jaar geleden voor het eerst in Nederland is verschenen. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 10 jaar.Redactie

6.00 €

de hamer gods

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Karen Miller

Na teruggekeerd te zijn van een gevaarvolle verkenningsmissie in Novindus, kiest Rupert 'Ru' Avery voor een carrière als koopman in plaats van net als de meeste anderen die de missie naar Novindus overleefd hebben in dienst te treden van de prins van Krondor. Ru heeft één grote wens: de rijkste en machtigste koopman in Midkemia worden.

12.00 €

de hand van de keizer

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Antoine Rouaud

Debuutroman en eerste deel van de onvermijdelijke trilogie. Een verbitterde generaal kijkt terug op zijn leven na de revolutie die zijn wereld deed instorten. Het boek is verteld in flashbacks, deel één vanuit het standpunt van de generaal, deel twee van dat van zijn protégé. Een aantrekkelijke formule waardoor de achtergrond van het verhaal langzaam onthuld wordt, hoewel men de belangrijkste ontknoping van tevoren aan kan zien komen. Weinig sympathieke personages: de generaal is een dronkaard, zijn protégé een lomperik en de historica die het verhaal optekent, lijkt maar een eigenschap te hebben (knap). Ook de schrijfstijl is moeizaam, vol van beletseltekens en details. De intelligente opbouw van het boek kan deze problemen niet geheel goedmaken, maar biedt wel de hoop dat verdere delen vloeiender zullen verlopen. Prima vertaling. Kleine druk.

9.00 €

de heersers van kant

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Michiel nijk

KANT is onleefbaar. Kanters kennen geen ergere straf dan verbanning uit hun ondergrondse steden. NATHAN, als jonge cyberneet verzekerd van een grote toekomst, ontdekt dat dit beeld van zijn wereld niet klopt. Die kennis is macht, maar die kennis is ook dodelijk.DE HEERSERS VAN KANT is het verhaal van AMSON, de intrigant, en zijn strijd tegen NOEL, de meedogenloze. Het is ook het verhaal van Nathan, die een Pion wordt in een ongekend machtsspel.

8.00 €

de heks van shannara

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Terry Brooks

Met De reis van de Jerle Shannara, blaast 'bestseller Brooks' nieuw leven in de Shannara-reeks. Zo krijgt de familiegeschiedenis van de Ohmsfords er een triest hoofdstuk bij, en verkent de lezer samen met Loper Boh, de laatste van de eens zo machtige druïden, de afgelegen gebieden van het welbekende Shannara. En in dit alles is een grote rol weggelegd voor een wonder van nieuwe technologie: het luchtschip de Jerle Shannara.Deel 1: De heks van ShannaraWanneer Jager Predd een drenkeling redt, weet hij niet dat hij hiermee heel Shannara in beroering zal brengen. De drenkeling onthult de ligging van de legendarische stad Kastellaber, waar een de grootst denkbare magische kennis te vinden is.Het oorlogsschip de Jerle Shannara wordt in gereedheid gebracht en een bonte bemanning gaat aan boord. Loper Boh, de laatste der druïden die de expeditie leidt, vraagt ook de jonge Bek Rowe mee. Al snel blijkt zijn voorzienigheid, als Bek onvermoede krachten laat zien in de confrontatie met de gevreesde Heks van Shannara

8.00 €

de heks van stof en as (676)

Boeken voor de Jeugd » Thea Stilton

Thea Stilton, de avontuurlijke zus van de bekende verhaalmuis Geronimo Stilton, is verantwoordelijk voor een vijftal series. De zesdelige serie ‘De Prinsessen van Fantasia’ heeft een vervolg gekregen in ‘De Heksen van Fantasia’*, waarvan dit het vijfde deel is. Ook in dit deel moeten prinsessen het opnemen tegen een aantal van de zeven Grauwe Heksen die er op uit zijn om hun Grote Rijk te verwoesten met Kleurloze Magie. Geschreven in een plechtige stijl, met veel ruimte voor dialogen. Zonder voorkennis van de figuren en avonturen zijn de eerste tien hoofdstukken moeilijk te begrijpen, ook al worden voor in het boek de heksen en andere personages kort toegelicht. De tocht van twee prinsessen en hun gevolg in een boot naar het kasteel van de heksen beslaat het grootste deel van het verhaal en is zeer spannend om te lezen. De karakters blijven oppervlakkig, ook die van de heks uit de titel. Het boek is zeer mooi vormgegeven: de hoeken van de bladzijden zijn versierd, de vele illustraties doen aan Japanse tekenfilms denken. Vanaf ca. 10 jaar.

9.00 €

de heksenkring (748)

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden)

Ik weet dat ik geen gewone tiener ben. Ik ben een heks. Een heks naar het bloed. Mijn ouders zijn mijn ouders niet. Mijn zuster en ik zijn niet hetzelfde.Zelfs in de coven heb ik te veel macht. Ik ben te anders, ik hoor er niet bij. Ik ben alleen, maar ik heb Cal nog.De zestienjarige Morgan is niet wie ze dacht dat ze was. Maar wie is ze dan wel?

5.00 €

de heksenmeester

de heksenmeester
Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Anne Rice

In de archieven van de Talamasca, een geheim genootschap dat onderzoek doet naar paranormale activiteiten, nemen de kronieken van de Mayfair-heksen een voorname plaats in. Hier bevindt zich de drie eeuwen omvattende familiegeschiedenis van twaalf generaties Mayfair, waarin het mysterieuze ras van ´taltos´ een grote rol speelt. Ashlar is zo´n taltos. Hij ziet er uit als een mens, maar is al duizenden haren oud. In alle eenzaamheid leeft hij, nu al vijfenzeventig jaar, boven in een monumentale wolkenkrabber in New York, waarin een poppenmuseum wordt gehuisvest. Op een dag krijgt hij verontrustend nieuws: een lid van de Talamasca is corrupt. Dit betekent dat taltos zoals hij, maar ook de Mayfair-heksen in groot gevaar zijn. Een verborgen strijd begint, waarbij Ashlar zijn duizendjarige leven niet meer zeker is.

9.00 €

de herrezen draak

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Robert Jordan

HET RAD DES TIJDS is een meerdelige saga over de vervulling van bijna vergeten voorspellingen. De boeken van de cyclus zijn zowel zelfstandig leesbaar als delen van het grotere geheel. Dit epos van Robert Jordan staat op een veel hoger peil dan de meeste fantasy: groots en meeslepend, vol subtiele humor, warme menselijkheid en adembenemende spanning, in een betoverende wereld die volledig tot leven komt.Eindelijk is hij gekomen: de Herrezen Draak - de lang voorspelde leider die de wereld zal redden en hem daarbij zal verwoesten, de redder die in zijn waanzin allen zal doden die hem na staan. Rhand Altor kan niet langer ontkennen wat hij is. Hij kan de Ene Kracht geleiden, maar weet die gave niet te beheersen. Rhand weet dat hij de Duistere moet weerstaan. Maar hoe? Egwene, Elayne en Nynaeve naderen Tar Valon, om de doodzieke Mart te laten Helen. Wat staat hun daar te wachten, nu ze weten dat er ook onder de Aes Sedai Duistervrienden zijn? Veel zal duidelijk worden in het Hart van de Steen, een knoop in het Patroon van de Eeuw, een test voor de Herrezen Draak...

10.00 €

de honden van aktaioon (276)

Boeken voor de Jeugd » Antohy Horowitz

Zestien van de vele Griekse mythen en sagen zijn door de schrijver eigentijds bewerkt. Zo is in 'de doos van Pandorra', sprake van genenmanipulatie. Enkele zijn zéér bekend ('het oordeel van Paris', de verhalen over Troje), andere onbekend (zoals 'het magische bed van Procrustes'). Sommige bekende verhalen (Midas, Herakles) ontbreken. De verhalen kunnen apart gelezen worden, mede omdat in ieder verhaal de Goden met naam en toenaam worden genoemd. Titelverhaal en inhoudsopgave staan achterin en er is géén voorwoord. De korte verhalen, gemiddeld zeven bladzijden, worden boeiend en duidelijk verteld, al is enige voorkennis van de Griekse cultuur en godenwereld gewenst. Ieder verhaal begint met een kleine zwart-witte tekening. De verhalen zelf worden verduidelijkt door grotere pentekeningen. Door zowel het onderwerp, als Griekse namen en bedoeling geschikt voor ca. 13 jaar en ouder.

6.00 €

de hongerspelen

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Suzanne collins

Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot... Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven? DE HONGERSPELEN is een ultieme leeservaring die niemand mag missen!

7.00 €

de hongerspelen

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Suzanne collins

Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot... Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven? DE HONGERSPELEN is een ultieme leeservaring die niemand mag missen!

6.00 €

de hongerspelen

Boeken : Fictie & Fantasy (kies een schriijver en scrol tot beneden) » Suzanne collins

Katniss Everdeen woont in het 12e en armste district van Panem, het land dat ooit bekendstond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool. Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgeloot... Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven? DE HONGERSPELEN is een ultieme leeservaring die niemand mag missen!

10.00 €
 
Paginas: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 55 |